In de kijker
Vacature drietalig marketing & communication manager (NL/FR/EN)

Functieomschrijving

Vos nv is een vaste waarde binnen de (inter)nationale automotive branche, met als specialisatie elektrische en elektronische onderdelen voor elk soort voertuig. Binnen deze kleine KMO staan een open en directe communicatie en een vlakke structuur dan ook centraal.

 

Om het team te versterken, is Vos nv momenteel op zoek naar een enthousiaste duizendpoot. Heb je goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands, het Frans en het Engels) en kan je je goed behelpen met verscheidene computerprogramma's? Dan ben jij de ideale kandidaat!

 

Je bent verantwoordelijk voor het vlot afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Verder beheer je ook de algemene mailings en de aan te passen of te creëren brochures. Daarnaast ondersteun je de sales verantwoordelijke op communicatief en administratief vlak. Zo volg je o.a. bestellingen op, waarna je eventueel technische documentatie en handleidingen vormgeeft. Na een positieve evaluatie kan je takenpakket worden uitgebreid.

Parkeersensoren: een oplossing voor ieder voertuig  (2014-05-21)
2-Parkeersensoren Tekening-14.jpg

Parkeersensoren MAXAM SERIE 800 (PLUS)

De SERIE 800 parkeersensoren worden geleverd met vlak en 'angle' sensor opzetstuk.
Voor bumpers met grote helling: afzonderlijk verkrijgbare set van 4 opzetstukken voor sensoren met helling 15°. 

Nieuw:
Nu ook verkrijgbaar als SERIE 800 PLUS met extra opzetstuk om de sensoren langs de binnenzijde van de bumper in te bouwen.