In de kijker
Vacature drietalig marketing & communication manager (NL/FR/EN)

Functieomschrijving

Vos nv is een vaste waarde binnen de (inter)nationale automotive branche, met als specialisatie elektrische en elektronische onderdelen voor elk soort voertuig. Binnen deze kleine KMO staan een open en directe communicatie en een vlakke structuur dan ook centraal.

 

Om het team te versterken, is Vos nv momenteel op zoek naar een enthousiaste duizendpoot. Heb je goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands, het Frans en het Engels) en kan je je goed behelpen met verscheidene computerprogramma's? Dan ben jij de ideale kandidaat!

 

Je bent verantwoordelijk voor het vlot afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Verder beheer je ook de algemene mailings en de aan te passen of te creëren brochures. Daarnaast ondersteun je de sales verantwoordelijke op communicatief en administratief vlak. Zo volg je o.a. bestellingen op, waarna je eventueel technische documentatie en handleidingen vormgeeft. Na een positieve evaluatie kan je takenpakket worden uitgebreid.

Geef dieven geen kans!  (2016-02-02)
10-Inbraak bestelwagen.JPG

De aanwezigheid van materialen in bestelwagens werkt als een magneet voor dieven. En diefstal is vaak een zware dobber voor zelfstandigen en kmo’s.

 

Een niet te onderschatten probleem dat ook onze aandacht heeft, maar prioriteit is en blijft preventie. Materiaal dat in een beveiligde bestelwagen ligt, is namelijk veel moeilijker om te stelen!

 

Investeer daarom in een beveiligingssysteem voor bestelwagens en doe het risico op diefstal sterk dalen! Contacteer ons snel via vos@vos.be of +32 89 49 26 73!