In de kijker
Vacature drietalig marketing & communication manager (NL/FR/EN)

Functieomschrijving

Vos nv is een vaste waarde binnen de (inter)nationale automotive branche, met als specialisatie elektrische en elektronische onderdelen voor elk soort voertuig. Binnen deze kleine KMO staan een open en directe communicatie en een vlakke structuur dan ook centraal.

 

Om het team te versterken, is Vos nv momenteel op zoek naar een enthousiaste duizendpoot. Heb je goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands, het Frans en het Engels) en kan je je goed behelpen met verscheidene computerprogramma's? Dan ben jij de ideale kandidaat!

 

Je bent verantwoordelijk voor het vlot afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie. Verder beheer je ook de algemene mailings en de aan te passen of te creëren brochures. Daarnaast ondersteun je de sales verantwoordelijke op communicatief en administratief vlak. Zo volg je o.a. bestellingen op, waarna je eventueel technische documentatie en handleidingen vormgeeft. Na een positieve evaluatie kan je takenpakket worden uitgebreid.

Dieven stelen dashboard uit drie geparkeerde BMW’s  (2016-10-20)
13-help.php

Dieven hebben zondagnacht ingebroken in drie BMW’s in het centrum van Achel (provincie Limburg, België). Uit geparkeerde wagens namen ze telkens het dashboard met navigatiesysteem mee.  

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161018_02525396

Installatie van een degelijk alarmsysteem kan dergelijke diefstallen vermijden... Beter voorkomen dan genezen! #vosnv