Ons team wenst u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Houd er rekening mee dat we gesloten zijn vanaf 22/12/2023 tot en met 01/01/2024.

 
 

Passie voor kwaliteit en automobiel

Sinds 1962

Sinds 1962 is VOS Car Electronics een groothandel van kwaliteitsaccessoires binnen de auto-industrie. Opgericht door Christian Vos en Vitalie Brauns, is VOS al jaren een gangmaker in de branche.

Door de jarenlange ervaring in de autosector zijn wij expert in het selecteren en beoordelen van kwalitatieve elektrische en elektronische producten.

 

 

Kwaliteit is onze nummer één prioriteit

Als onze klant, bent u onze prioriteit. Wij streven ernaar om u te voorzien van vooruitstreven, kwalitatieve producten met een snelle levering en persoonlijke service.

Wij leggen de lat bij ons hoog zodat we u de meest optimale service kunnen leveren. Hierdoor zijn wij welgekend als een betrouwbare leverancier bij auto-importeurs, groothandelaars, installateurs en garagisten.

Wij streven er ook naar om u als klant te begeleiden voor een moeiteloze installatie met onze handleidingen (meer dan 1 000 beschikbaar online!).

 

 

Een nieuw tijdperk breekt aan

Sinds 2020 is er een nieuw tijdperk ingeluid met veel vernieuwing. Christian en Vitalie hebben na 58 jaar de zaak doorgegeven aan Steven en Jonas Claus, de nieuwe drijvende krachten achter VOS. Twee generaties bundelen de krachten met hun automotive kennis en ervaring om samen met hun dynamische team Inge, Nadia, Vlera, Cédric, Ilkan, Appie en Enxhi u de beste kwaliteit blijven aan te bieden.

Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen, wij helpen u graag verder!

 

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

We garanderen u een snelle levering : besteld voor 13u, namiddag verzonden

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies